Het meest revolutionaire slaapsysteem: Zenschuim

Samen met u stellen we het perfecte waterbed samen!

Samen een waterbed samenstellen

Wat zijn de voordelen van het PROFINE® Zensleep® systeem?

In tegenstelling tot de bekende fiberlagen is Zenschuim een speciaal ontwikkelde opencellige schuim die volledig lucht- en water doorlaatbaar is. Hierdoor droogt de schuim snel en wordt om die reden reeds lang toegepast in outdoor meubilair voor Yachts en Golfclubs, ziekenhuizen, matrassen, .

PROFINE® Zensleep® is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

Zensleep® Premium:

  • Soft
  • Medium
  • Firm
  • Extra firm
  • Optie: Lendesteun
  • Optie: Gepersonaliseerde schouderzone

Het PROFINE® Zensleep® materiaal is Oekotex gecertificeerd en biedt een beduidend langere levensduur dan de traditionele stabilisatiesystemen voor waterbedden. Uitgebreide tests (Nen en Iso Test 1856) vertoonden een minimale vormverandering van minder dan 4%. Dat betekent dat de dikte van de schuimstof zeer weinig in de hoogte verliest. Dit is dan ook een enorme technische en revolutionaire vooruitgang in de waterbedindustrie.

Vanwege de open cel structuur vloeit het water volledig doorheen de zenblok zonder te verzwaren of te vervormen. Bovendien kan de matras bij een verhuis of slaapkamerrenovatie perfect vacuüm getrokken worden.
De Zenblokken worden bij PROFINE® verwerkt en op maat aangepast aan de maat van de matras en de individuele slaapnoden van de slaper.

De speciale opbouw van de schuimkern garandeert een perfecte progressieve ondersteuning voor uw rug: Door het speciale uitgesneden Pyramide systeem, aan de bovenkant van de Zenblok, wordt uw lichaam door duizenden mini torens perfect ondersteund. De vaste onderzijde van de blok zorgt op zijn beurt dat uw lichaam niet kan inzakken. Kortom met Zensleep® is PROFINE® erin geslaagd de voordelen van slapen op water (temperatuurregeling, hygiëne, drukverlaging, …) te combineren met een gepersonaliseerd stabilisatiesysteem. De Zenblok kan met andere woorden tevens voorzien worden van een lendensteun om de druk op uw schouder extra te ontlasten en uw ruggengraat optimaal en drukvrij te ondersteunen. Met behulp van de PROFINE® Comfort Test wordt u gemeten en krijgt u een gepersonaliseerde watermatras.

Met Zensleep® combineert u de voordelen van beide werelden: Drukvermindering door het water met de comfortzones van een traditionele matras. Uw rug heeft dan ook recht op een welverdiende sensatie. Een betere nachtrust is een verademing voor lichaam en geest. Met Zensleep® ervaart u dit gevoel ’s nachts en overdag.

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×