(Her)ontdek het waterbed

Slaap gezond

Samen met u stellen we het
perfecte waterbed samen!

Stel nu uw droombed samen

Bent u het zat om de hele nacht te woelen?

Dan is het tijd om het ultieme slaapcomfort te ervaren. Bij Waterdroom begrijpen we dat ieders slaapvoorkeuren anders zijn. Daarom nodigen wij u uit om samen met ons, het ideale waterbed samen te stellen zodat u een optimale nachtrust bekomt.  

Waterdroom kijkt naar uw behoeften en voorkeuren. Met onze persoonlijke benadering helpen wij u de perfecte matras te vinden die aan uw behoeften voldoet en u de ultieme slaapervaring biedt.

Neem geen genoegen met een middelmatige nachtrust. Neem vandaag nog contact op.

Softside waterbedden

Bij Waterdroom bieden we softside waterbedden aan, die een hoger comfort bieden bij het in- en uitstappen. Door de ruime keuzemogelijkheden van bekledingen en hoofdborden passen ze perfect bij uw interieur en smaak. We hebben drie verschillende modellen: Fran, Laurine en Amélie. 

Model Fran heeft schuin gesneden zijkanten en matrassen, en wordt geleverd met 5 jaar garantie. Model Laurine heeft recht gesneden zijkanten en matrassen. Hiervoor gebruikt men vinyl van BAYER met 10 jaar garantie. Dit is dezelfde vinyl die wordt gebruikt in ziekenhuizen en is 100% zuiver. Model Amélie heeft het uiterlijk van een boxspring en is verkrijgbaar met schuine of rechte zijden, zoals hierboven beschreven. 

Veel mensen denken dat ze zeeziek kunnen worden op een waterbed, maar dit is een fabeltje! Kom het zelf ervaren. 

Wat zijn de verschillen tussen onze matrassen?

Een goede nachtrust begint bij de juiste matras, ook bij een waterbed. Bij Waterdroom hebben wij twee soorten matrassen: fiberdoek en Zenschuim. Het verschil tussen beide is de ondersteuning en duurzaamheid. Wij raden de Zen Premium waterbedmatrassen aan vanwege hun uitstekende ondersteuning en duurzaamheid. Deze matrassen passen zich perfect aan uw lichaam aan en verdelen de druk gelijkmatig, wat ideaal is voor mensen met pijnlijke gewrichten of spieren. Bovendien gaan ze langer mee dan fiber matrassen, die een betaalbare optie zijn maar minder goede ondersteuning bieden.
 
Onze matrassen worden op maat gemaakt in België. U kiest de opties die u wilt, zoals hardheid, schouderzone en lenden ondersteuning. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Neem een kijkje aan de binnenkant van uw waterbed!

Maak uw waterbed zoals u dat wilt

Ontdek onze Modellen Fran, Laurine en Amélie, die kunnen worden gecombineerd met verschillende stijlvolle hoofdborden voor uw waterbed. Hoofdborden geven uw waterbed extra flair, maar zijn niet noodzakelijk voor het gebruik ervan. Kies uit honderden verschillende bekledingsmaterialen om uw hoofdbord aan te passen aan uw interieur.

Net zoals accessoires voor auto’s, kunnen onze waterbedden worden uitgerust met allerlei extra’s. Denk hierbij aan schuiflades onder het bed, verlichting onder het bed, stopcontacten en laders ingebouwd in het hoofdbord, vibratiematten voor een ontspannende massage, muzieksystemen en draadloze opladers. Wilt u het uitzicht van een boxspring voor je waterbed? Of misschien bewegingssensorlampjes onder uw bed voor een coole, moderne touch? Bij ons is alles mogelijk. Wij staan altijd klaar en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw waterbed en accessoires.

 

Uw persoonlijke voorkeuren en behoeften staan voorop!

Ontdek dus vandaag nog ons uitgebreide assortiment waterbedden en maak u klaar voor de beste nachtrust van uw leven!

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×