(Her)ontdek het waterbed

Slaap gezond

Samen met u stellen we het
perfecte waterbed samen!

Kies voor het baby waterbed

Het baby waterbed

Bij Waterdroom zijn we ervan overtuigd dat een goede nachtrust essentieel is voor iedereen, zelfs de kleinsten onder ons. Daarom hebben we bij Waterdroom babywaterbedden.

Tijdens de zwangerschap heeft uw baby negen maanden in het water doorgebracht, wat een gevoel van veiligheid en geborgenheid gaf. Met ons babywaterbed kan uw baby deze geborgenheid opnieuw ervaren en daardoor rustiger en dieper slapen. De diepe slaap waarin het STH hormoon wordt geproduceerd, is gunstig voor de groei van uw baby. Bovendien zijn onze babywaterbedden 100% hygiënisch, waardoor ze bescherming bieden tegen: bacteriën, schimmels en huisstofmijt. Bij Waterdroom wordt elk babywatermatrasje opgemaakt met een Aerosleep matrasbeschermer, deze creëert een luchtlaag tussen matras en baby, waardoor de baby steeds vrij kan ademen.

Een groot voordeel van onze babywaterbedden is dat ze een comfortabel en ondersteunend slaapoppervlak. De zachte beweging van het water heeft ook een kalmerend en rustgevend effect, wat vooral gunstig is voor kinderen die moeilijk in slaap vallen.
 

Bij Waterdroom streven we naar hoogwaardige, veilige en comfortabele slaapoplossingen voor het hele gezin, van jong tot oud. We spreken uit ervaring, onze kinderen hebben alle 3 in een baby waterbed geslapen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze babywaterbedden.

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×