Bekijk het aanbod van Waterdroom

Samen stellen we het voor uw perfecte bed samen!

Plan uw bezoek

Hoeslakens

Bij Waterdroom streven we naar de beste slaapervaring. Daarom werken we met Bella Donna hoeslakens die kreukvrij en kleurecht zijn en een uitzonderlijk lange levensduur hebben. Kies uit 58 tinten om uw waterbed perfect bij uw persoonlijke stijl te laten passen. 

Ook hebben we matrasbeschermers om uw waterbedovertrek schoon en fris te houden. Ons bedtextiel is niet alleen praktisch, maar ook een perfecte aanvulling op onze waterbedden en biedt de ultieme slaapervaring. Upgrade uw beddengoed en ervaar het Waterdroom verschil met onze premium bedtextiel collectie. Bij Waterdroom zorgen we voor een heerlijke nachtrust en een uitgeruste ochtend.

Hoofdkussens

Waterdroom werkt met hoofdkussen van Cassenz. We hebben een kussen voor elk budget en elke voorkeur. Of u nu de voorkeur geeft aan een zachter, meer ondersteunend kussen of een kussen met een steviger gevoel, onze collectie is er voor u.

Bij Waterdroom begrijpen we dat het perfecte kussen de sleutel is tot een goede nachtrust. Daarom hebben we alleen de beste kussens  geselecteerd, zodat u de perfecte match voor uw slaapstijl kunt vinden.

Dekbedden

Onze dekbedden zijn ontworpen om precies de juiste hoeveelheid warmte en isolatie te bieden. In ons aanbod zitten zowel donsdekbedden als synthetische dekbedden. Vind bij ons het gepaste dekbed om uw slaapervaring compleet te maken.

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×