Over Waterdroom

Welkom bij Waterdroom, uw specialist in waterbedden.

Met meer dan 25 jaar ervaring willen wij onze passie voor en het slaapcomfort van het waterbed met jou delen. Onze overtuiging in het waterbed vloeit voort uit onze ervaring. Nooit eerder vroeg ons lichaam een goede nachtrust zoals nu. Het waterbed biedt de beste oplossing . Doordat je lichaam ondersteund en gedragen wordt door water, kan je optimaal recupereren.

Visie

Bij Waterdroom gebruiken we onze kennis om samen op zoek te gaan naar oplossingen om jouw slaap te verbeteren en te optimaliseren. Bij ons sta jij centraal. Jij bent uniek en ook onze bedden zijn dat, deze worden volledig op maat gemaakt voor jou. Hierin kunnen wij met onze expertise jouw vragen beantwoorden en jou garanderen van de juiste keuze.

Missie

Jouw slaap staat bij ons op nummer 1. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Bij Waterdroom wordt de verkoop, levering en service steeds door de zaakvoerder gedaan, die 7/7 bereikbaar is.

Een waterbed is een investering voor het leven

Ervaring

Met onze achtergrond in de interieursector beseffen wij hoe belangrijk de inrichting van je slaapkamer of woning is waardoor je een gelukzalig thuisgevoel creëert. Een huis dat voelt als thuis. Een totaalplaatje dat klopt. Daar zorgt Tint voor- zonder zorgen voor jou. Bekijk hier hun website www.tint-decoratie.be en breng zeker een bezoek aan hun belevingsruimte.

Heb je na het bekijken van onze website vragen of interesse dan zien we je graag in onze toonzaal in Ravels.

Tot snel

Marc en Hilde
Waterdroom

Bezoek onze toonzaal of boek een adviesgesprek in

Laat je adviseren en vind een waterbed op maat.

  • Geen tijdverlies
  • Persoonlijk advies
  • Privacy bij het testen van bedden en matrassen