Slapen is essentieel in je leven

1/3 van ons leven brengen we door in ons bed. Bij de huidige levensverwachting van 81.5 is dat bijna 27 jaar(!) .

Vraagt dit niet om even bij stil te staan? Kan je één voorwerp opnoemen in je leven dat je zoveel gebruikt én zoveel impact heeft op je levenskwaliteit?

We veronderstellen van niet. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we met 100% garantie zeggen dat een waterbed het beste slaapsysteem is op de markt. Het waterbed beantwoordt jouw nood aan slaap.

Bezoek onze toonzaal.

Niet zomaar een waterbed, maar een (Water)droom.

Door de jaren heen heeft het waterbed bewezen het meest drukvrije comfort te bieden onder de slaapsystemen. De traditionele slaapsystemen proberen het comfort te benaderen van het waterbed, zonder het verhoopte succes. Het waterbed is nog steeds koploper op vlak van hygiëne, temperatuurregeling en drukvrije ondersteuning. Een waterbed is therapeutisch voor reumapatiënten, artritis, bloedsomloopstoornissen, spier- en gewrichtspijnen, koude handen en voeten.

Bij het Waterdroom waterbed zijn we erin geslaagd de voordelen van slapen op water te combineren met een gepersonaliseerd duurzaam stabilisatiesysteem. Het waterdroom waterbed wordt gevuld met een speciaal ontwikkelde watervaste en uiterst opencellige schuim. Dit schuim heeft na 10 jaar gebruik slechts 4% van zijn volume verloren. Een opmerkelijk verschil met de gebruikelijke fiberlagen.

Gepersonaliseerd, dat is dus op maat gemaakt?

Klopt! Ieder menselijk lichaam heeft zijn eigen specifieke vorm. Met de gepersonaliseerde comforttest meten we je lichaam op. Aan de hand van deze fysiologische gegevens produceren we een op maat gesneden matras voor je. Dit kan met een aangepaste schouder en/of bekkenzone: aan jou de keuze!

Kies je voor het Waterdroom waterbed, zeg dan vaarwel tegen slapende armen, een pijnlijk nek of schouders! Je bloedvaten worden niet langer afgekneld. Ook voor zwangere vrouwen is het Waterdroom bed zeer aangenaam. Het waterbed neemt steeds opnieuw de juiste vormen aan, waardoor je als zwangere vrouw geen druk voelt. Je kindje en jij slapen in alle comfort.

Wanneer komt u langs?

Hygiëne: Stop allergieën

Hoeveel huismijten zitten er in je huidige matras?

Je zweet nachtelijks en trekt zo (ongewild) de spinachtige diertjes aan. Concreet verlies je per nacht tot ½ liter vocht. Reken daar meerdere mg aan huidschilfers, zouten en haren bij. Een feestmaal voor de huisstofmijt, gevaar voor jou.

De allergenen van de huisstofmijt worden als de meest gevaarlijke allergieverwekkers bestempeld.

Daarom worden watermatrassen standaard voorzien met een deelbare en wasbare hoes. De uitwasbare hoes laat haast geen zweet, lichaamszouten, huidschilfers of haarresten indringen. Veeg met een vochtige doek eenvoudig eventuele vuiltjes weg. Een capliner, als optie, maakt het reinigen nog eenvoudiger.

De vinyl van de Waterdroom waterbedden is niet alleen phalatvrij maar draagt de stempel van BAYER. De vinyl kwaliteit wordt ook gebruikt voor medische toepassingen waardoor er geen schadelijke stoffen uit de vinyl vrijkomen. Dit geeft nogmaals aan hoe hoog de kwaliteitsstandaard is van Waterdroom waterbedden.

Ken je het frisse gevoel van nieuwe lakens op het bed?

Dat is het propere, frisse gevoel dat je krijgt bij het slapen op een waterbed: Elke nacht opnieuw!

Een waterbed op maat gemaakt.

Laat je adviseren en vind een waterbed op maat.

Aangename temperatuur

Wat veel mensen niet weten is dat een waterbed verwarmd wordt. Dus misschien weet je niet dat dit zijn voordelen heeft?

De verwarming van het waterbed geeft het waterbed een aangename temperatuur waardoor het lichaam en vooral de spieren zich kunnen ontspannen. Het lichaam moet minder inspanningen doen om je s ‘nachts te verwarmen, waardoor je dieper slaapt en beter uitgerust bent s ’morgens.

Van nature hebben we een huidtemperatuur van 28° Celsius. Door middel van de bijgeleverde thermostaat kun je de temperatuur van je bed boven of onder de 28° stellen. Je stelt het bed in op heerlijk verfrissend of knus verwarmend. Geen discussies meer tussen de partners over te warm of te koud. De temperatuur past bij ieders natuurlijke thermostaat.

Denk jij wat wij denken? Alleen maar voordelen om op een waterbed te slapen!

Wat als ons lichaam verandert?

De aanschaf van een bed is voor meerdere jaren en gebeurt meestal in een “nu” moment. Wat als we zwaarder of lichter worden? En wat als ons comfortgevoel verandert?

Bij de traditionele bedden kies je het bedsysteem, in een “nu” moment, ofwel in zij- of ruglig. Deze traditionele systemen passen zich minimaal aan als je van lighouding verandert. Een waterbed doet dit automatisch.

Bij een waterbed is de waterhoeveelheid aanpasbaar: vermagert men, kan men water toevoegen, verdikt men, kan men water wegnemen. Harder of zachter slapen? Jij kiest!

Het unieke concept waarbij de inhoud van de matras perfect op je lichaamsgewicht wordt afgesteld, geeft je het gevoel te zweven. Je lijkt wel op vakantie in eigen bed!

Plan uw bezoek

Is een waterbed duur?

Een waterbed is geen aankoop. Het is een investering.Een goed slaapsysteem is een verstandige investering. Je investeert in 1/3 van je leven. Onze waterbedden zijn daarnaast enorm energiezuinig en dus onschadelijk voor het milieu.

Opmerkelijk voordeliger dan een traditionele systemen.

Waterbedden zijn de laatste jaren enorm geëvolueerd: zowel naar vormgeving als comfort. Om de voordelen van een waterbed te benaderen in een traditioneel slaapsysteem, ligt het prijskaartje merkelijk hoger dan bij een waterbed.

De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding apprecieer je zeker. Bij een minimale levensduur van 10 jaar, slaap je voor 1€/dag op een Waterdroom waterbed. Inclusief aankoop, onderhoud en verbruik!

1€/dag voor 8 uur gezonde slaaprust, wie of wat doet beter?

Wat zijn de voordelen van het waterdroom waterbed?

We gebruiken bij Waterdroom geen bekende fiberlagen, maar een speciaal ontwikkelde open celschuim. Het celschuim is volledig lucht- en water doorlaatbaar en wordt om die reden toegepast in outdoor meubilair voor jacht- en golfclubs, ziekenhuizen, ….

Het materiaal is OEKO-TEX gecertificeerd en biedt een beduidend langere levensduur dan de traditionele fibermatten. Uitgebreide testen (Nen en Iso Test nummer1856) vertoonden slechts een minimale vormverandering van zo’n 4%. Dit betekent dat de dikte van de schuimstof zeer weinig in de hoogte verliest. Een enorme technische en revolutionaire vooruitgang.

Vanwege de open celstructuur vloeit het water er volledig doorheen zonder te verzwaren of te vervormen. Bovendien kan de matras bij een verhuis of slaapkamerrenovatie perfect vacuüm getrokken worden.

De schuimkernen worden op maat aangepast aan de matras en je individuele slaapnoden.

De speciale opbouw van de schuimkern garandeert een perfecte progressieve ondersteuning voor je rug: door het uitgesneden pyramide systeem aan de bovenkant wordt je lichaam door duizenden mini torens perfect ondersteund. De vaste onderzijde van de blok zorgt op zijn beurt dat je lichaam niet kan inzakken.

Kortom “waterdroom” waterbedden slagen erin de voordelen van slapen op water (temperatuurregeling, hygiëne, drukverlaging, …) te combineren met een gepersonaliseerd stabilisatiesysteem. De schuimkern kan enerzijds voorzien worden van een schouderzone om de druk op je schouders extra te ontlasten. Anderzijds van een een lendensteun om je ruggengraat optimaal en drukvrij te ondersteunen.

Met behulp van de Comfort Test worden je noden opgemeten en krijg je een gepersonaliseerd “waterdroom” waterbed.

Geen overbodige luxe. Je rug heeft recht op deze welverdiende sensatie! Een betere nachtrust is een verademing voor lichaam en geest.

Waterdroom kwaliteit & garantie

Het omhulsel van de watermatras bestaat uit een vinylfolie die tot de beste vinylfolie behoort op de markt. Door een jarenlange samenwerking met de firma Bayer worden de nieuwste technieken en de beste materialen gebruikt. Alle waterbedden worden geproduceerd uit phalatvrije vinyl.

Het Mesamoll II preparaat, een unieke weekmaker van Lanxess, wordt in de hoogst mogelijke concentratie toegepast in de gebruikte vinyl. Het vinyl kan niet verharden of breken.

Dezelfde vinyl wordt gebruikt voor fopspenen en heeft zijn toepassingen in de medische sector.

Doorgedreven testen hebben bewezen dat het de levensduur van een waterbed aanzienlijk verlengt bij normaal gebruik en onderhoud. Daar doen we nog eens een garantie van 10 jaar bovenop!

JAAR GARANTIE

Je slaapt maar liefst 10 jaar lang zorgeloos in een waterbed. En wees maar zeker: Ook daarna geniet je er volop van.

PROCENT ALLERGIEVRIJ

Onze watermatrassen zijn voorzien met een wasbare hoes. Deze laat geen zweet, lichaamszouten, huidschilfers of haarresten indringen.

Bezoek onze toonzaal op afspraak

Laat je adviseren en vind een waterbed op maat.

  • Geen tijdverlies
  • Persoonlijk advies
  • Privacy bij het testen van bedden en matrassen