Wij bieden kwaliteit aan, niet kwantiteit

Bij Waterdroom voorzien we jou van een waterbed dat volledig afgestemd is op je behoeften en noden.

Een waterbed is niet goedkoop, dat is uiteraard zo met een reden. Goedkope waterbedden bieden geen oplossing voor de problemen die jij ervaart tijdens of na het slapen..

Vraag een offerte aan

Een aantal redenen waarom jij moet kiezen voor een kwaliteitsvol waterbed:

REDEN 1: Betere slaaphouding

Een waterbed ondersteunt je gehele lichaam. Het waterbed schikt zich naar jouw lichaam. Dit is bij een normaal bed of een goedkoop waterbed niet het geval. 

Daarbovenop stemmen wij je waterbed af op basis van je lichaamsgewicht door je waterbed te vullen met de juiste hoeveelheid water. Goedkope waterbedden daartegenover komen het merendeel van de tijd met een vast volume water, zonder enige afstemming op jouw behoeften.

REDEN 2: Duurzame oplossing

Een waterbed is je trouwe partner tijdens de nacht voor 15 tot 20 jaar. Naast comfort, kies jij dus ook voor een duurzame optie. In diezelfde periode koop jij 2 goedkope waterbedden.

REDEN 3: verwarm jezelf

Goedkope waterbedden zijn niet altijd voorzien van verwarmingselementen. Zeker in de winter zie je heel hard af. Water onttrekt namelijk de warmte van je lichaam, daarom voorzien wij jou uitsluitend van waterbedden met verwarmingselementen in verwerkt. 

Als je goedkope waterbed voorzien is van verwarmingselementen moet je nog steeds opletten. Sommige verwarmingselementen verbruiken heel veel energie. Onze Carbon verwarmingselementen zijn de meest energiezuinige verwarmingselementen die je op de markt terugvindt.