Het zal ons niet verbazen als je antwoord volmondig ja is. Toch slapen onbewust veel mensen in een onhygiënisch bed dat verantwoordelijk is voor vele kwaaltjes.

Allemaal beestjes, zoveel beestjes

Een standaard bed is een broedplaats voor de huisstofmijt. De huisstofmijt voedt zich met lichaamsafval, waaronder huidschilfers en transpiratievocht, die doordringen in een standaard matras. Helaas biedt hier zelfs de dagelijkse douche geen oplossing. Een standaard matras is nu eenmaal vuil doorlatend in tegenstelling tot een waterbedmatras. Wist je dat een standaard matras hierdoor zwaarder gaat wegen doorheen de jaren?

De huisstofmijt en andere allergieverwekkers hebben geen kans in een waterbed. Het vinyl oppervlak van de watermatras is niet doorlaatbaar en eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Alle waterbedhoezen zijn afneembaar, wasbaar en behandeld met Aegis. Aegis is een chemisch vrije behandeling, dewelke een permanente laag op het matrashoesoppervlak brengt wat de bacteriën doodt en de groei ervan verhindert. Dit geheel volgens de strenge OEKO-TEX norm.

Om de reiniging van de watermatras te vereenvoudigen is de aanritsbare capliner de beste oplossing. De capliner is antibacterieel, wasbaar op 95°C en mag in de droogtrommel. U bent dan ook optimaal beschermd tegen huisstofmijt en allergieën. Het hoogwaardig materiaal is waterdamp doorlaatbaar en biedt een perfect droog slaapklimaat.

Ga zelf de strijd aan met allergieën!

Met een waterbed heb je het zelf helemaal in de hand. De allergenen van de huisstofmijt worden als de meest gevaarlijke allergieverwekkers bestempeld. Geef de huisstofmijt geen kans en bescherm jezelf en je kinderen voor allergieën.

Wassen, drogen en dromen

We raden je aan om het vinyloppervlak van het waterbed meermaals per jaar schoon te maken en je waterbedhoes op regelmatige tijdstippen te reinigen. Een goed verzorgd waterbed zorgt voor een droom van een slaap. Dat wil zeggen: zonder nachtmerries over kleine beestjes en met een optimale bescherming voor je geliefden.

Opteer jij ook voor zo’n slaap? Kies voor een waterbed van Waterdroom!

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×