Het zal ons niet verbazen als je volmondig “ja” antwoordt. Toch slapen veel mensen onbewust in een onhygiënisch bed dat verantwoordelijk is voor vele kwaaltjes, waaronder allergieën door de huisstofmijt.

 

Een traditioneel bed is een broedplaats voor de huisstofmijt. De huisstofmijt voedt zich met lichaamsafval, waaronder huidschilfers en transpiratievocht, die doordringen in een standaard matras. Helaas biedt zelfs de dagelijkse douche hier geen oplossing. Een standaard matras is namelijk vuildoorlatend, in tegenstelling tot een waterbed matras. Wist je dat een traditioneel matras hierdoor zwaarder gaat wegen doorheen de jaren?

 

Waterbedden tegen allergieën

De huisstofmijt en andere allergieverwekkers hebben geen kans in een anti-allergeen waterbed. Het vinyl oppervlak van de watermatras is niet doorlaatbaar voor de huisstofmijt en eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Alle anti-allergeen waterbed hoezen zijn afneembaar, wasbaar en behandeld met Aegis. Aegis is een chemisch vrije behandeling, die een permanente laag op het oppervlak van de matrashoes brengt, waardoor bacteriën worden gedood en de groei ervan wordt verhinderd. Dit voldoet volledig aan de strenge OEKO-TEX norm.

 

Antibacterieel

Om de reiniging van de anti-allergeen watermatras te vereenvoudigen, is de aanritsbare anti-allergeen capliner de beste oplossing. De anti-allergeen capliner is antibacterieel, wasbaar op 95°C en mag in de droogtrommel. Hierdoor bent u optimaal beschermd tegen huisstofmijt en allergieën, veroorzaakt door de huisstofmijt. Het hoogwaardige materiaal is waterdampdoorlaatbaar en biedt een perfect droog slaapklimaat.

 

Ga zelf de strijd aan met allergieën!

Met een anti-allergeen waterbed heb je het zelf helemaal in de hand. De allergenen van de huisstofmijt worden beschouwd als de meest gevaarlijke allergieverwekkers. Geef de huisstofmijt geen kans en bescherm jezelf en je kinderen tegen allergieën met een anti-allergeen waterbed, speciaal ontworpen om huisstofmijten tegen te gaan.

 

Wassen, drogen en dromen

We raden je aan om het anti-allergeen vinyl oppervlak van het waterbed meerdere keren per jaar schoon te maken en je anti-allergeen waterbedhoes regelmatig te reinigen. Een goed verzorgd anti-allergeen waterbed zorgt voor een droom van een slaap, zonder nachtmerries over kleine beestjes zoals de huisstofmijt en met optimale bescherming voor je geliefden tegen de huisstofmijt.

 

Opteer jij ook voor zo’n slaap? Kies dan voor een waterbed van Waterdroom! Onze waterbedden zijn niet alleen anti-allergeen. Ze beschermen tegen allergieën, veroorzaakt door de huisstofmijt en zijn ook proper en makkelijk te onderhouden. Of je nu een waterbed zoekt voor een goede nachtrust of tegen uw allergieën, Waterdroom biedt u de oplossing!

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×