Koude winters, warme bedden

Koude ontregelt de natuurlijke thermostaat. Waterbedden kunnen hierbij helpen. Een waterbed is een bed gevuld met water, dat kan worden verwarmd tot een bepaalde temperatuur. Het voorverwarmde waterbed houdt je spieren en gewrichten warm waardoor je hart minder hard hoeft te werken. Toch fijn, een waterbed dat een verstelbare temperatuur heeft!

 

Lichaamstemperatuur wijzigen

Gelukkig kan je je naar koude kleden. Een dikke flanellen pyjama en een extra paar slaap sokken zijn gegarandeerd redder in nood. Daarnaast helpt het ook om een kop thee te drinken of te douchen voor het slapen gaan. Deze trucjes worden overbodig zodra je een verwarmd waterbed aankoopt. 

 

Er is natuurlijk ook nog de centrale verwarming. Draai er gerust aan, maar zet de warmtebron uit voor het slapengaan! Een actieve verwarming zorgt voor een te droge lucht tijdens de nachtrust. Zet een kwartier per dag je raam open voor een goede ventilatie. Een goed verluchte kamer is je halve nachtrust! 

 

Maar, waarom de verwarming opzetten als je waterbed al het werk doet? Tijdens de koude wintermaanden kan je de temperatuur boven je huidtemperatuur instellen (28°C). Je hoeft niet langer het bed te verwarmen met je eigen lichaamswarmte. Het bed geeft jou warmte waardoor alle spieren en gewrichten soepel blijven en je hart minder moet kloppen. Dit is een groot voordeel van een voorverwarmd waterbed.

 

Warme zomers, coole slaapplekken

Tijdens de warme zomermaanden stel je de temperatuur van je waterbed onder je huidtemperatuur in (28°) en je hebt steeds een koel bed.

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×