Stel je voor: je ligt in bed, je voelt je gedragen door het water, je spieren ontspannen door de warmte, je arm en hand hebben geen slapend gevoel meer, je schouder doet niet meer pijn, je draait en keert veel minder en je voelt je de volgende ochtend super uitgerust. Een droom voor de meeste, maar voor sommige onder ons al werkelijkheid, want zij kozen voor een waterbed of terug na de aankoop van een ander systeem. Een waterbed van Waterdroom brengt veel voordelen met zich mee en in deze blog gaan wij die voordelen van een waterbed met jullie delen. 

Een waterbed biedt voor ieders lichaam het beste slaapcomfort

Het grote voordeel van een waterbed is dat het volledige ondersteuning biedt aan het hele lichaam en dit zonder drukpunten. Een waterbed past zich aan op de lichaamsvorm van de slaper en hierdoor wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund. Op een traditioneel matras moet jouw lichaam zich aanpassen aan het matras. Een wereld van verschil. De meeste waterbed slapers die van een waterbed naar een traditioneel matras gegaan zijn bevestigen dit en kopen terug een waterbed.

Een waterbed geeft je elke avond een aangenaam gevoel

We zeggen gedag tegen de koude voeten in de herfst en winter en hallo tegen een waterbed van Waterdroom! Als je het koud hebt in de winter dan is een warm waterbed een aangename oplossing. Het verwarmde waterbed, minimaal 26℃, ideaal 28℃, zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en je hart minder hard hoeft te werken, waardoor je dieper slaapt.

Een waterbed is een geschikt bed voor mensen met reuma en artritis

Een waterbed helpt bij reuma en artritis. Veel mensen met reuma en artritis zullen het herkennen, de nare pijn in de ochtend waardoor zij nauwelijks nog uit bed komen. Het is voor mensen met reuma en artritis erg belangrijk dat zij een goede nachtrust hebben. Een waterbed is hiervoor DE oplossing. Een waterbed werkt druk verlagend en verwarmt zodat de spieren kunnen ontspannen en herstellen.

Een waterbed beschermt je tegen allergieën en astma

Voor mensen met een allergie of astma is het waterbed zeer sterk aan te bevelen. Een waterbed is 100% hygiënisch, met afneembare hoezen, en sommige zelfs te reinigen op 95℃. Bij een waterbed is er geen sprake van huisstofmijt. Het is voor huisstofmijten onmogelijk zich te nestelen in het matras van het waterbed door de gesloten opbouw hiervan. Naast dat een waterbed huisstofmijt weert, is er geen stof en zweet te vinden op een watermatras. Het is voor veel mensen wel een fijn idee dat het slaapoppervlak schoon is.

Door een waterbed val je sneller in slaap

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je sneller in slaap valt op een waterbed en ook in een diepere slaap verkeert. Daarnaast wordt je op een waterbed ook nog eens minder vaak wakker gedurende de nacht. Dit komt omdat je door een waterbed veel sneller je comfortabele houding vindt, en hierdoor sneller in de rust terecht komt, wat uiteindelijk resulteert in het sneller in slaap vallen. Je wordt dus iedere dag weer uitgerust wakker op een waterbed.

Een waterbed heeft een levensduur tot wel 20 jaar

Door 1 keer per kwartaal het watermatras oppervlak te reinigen en te voeden, jaarlijks 250 ml of Door 1 keer per kwartaal het watermatras oppervlak te reinigen en te voeden, jaarlijks 250 ml of halfjaarlijks 125 ml conditioner toe te voegen in het matras ter bescherming en voeding van de binnenkant van het watermatras heb je jaren plezier van jouw waterbed. Waterdroom komt dit desgewenst voor jou doen. Wil jij ook (opnieuw) genieten van een kwalitatieve nachtrust en de overstap maken naar een waterbed? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in onze toonzaal!

Maak vandaag nog een afspraak en ga voor een goede nachtrust!

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×