Stel je voor: je ligt in bed, je voelt je gedragen door het water, je spieren ontspannen door de warmte, je arm en hand hebben geen slapend gevoel meer, je schouder doet geen pijn meer, je draait en keert veel minder en je voelt je de volgende ochtend super uitgerust. Een droom voor de meeste, maar voor sommige onder ons al werkelijkheid, want zij kozen voor een waterbed. Een waterbed van Waterdroom brengt veel voordelen met zich mee en in deze blog gaan wij de voordelen van een waterbed met jullie delen. Zo is een waterbed niet alleen comfortabel, maar heeft het ook positieve effecten op je gezondheid. 

 

Een waterbed biedt voor ieders lichaam het beste slaapcomfort en zorgt ervoor dat jij beter kan slapen

Het grote voordeel van een waterbed is dat het volledige ondersteuning biedt aan het hele lichaam en dit zonder drukpunten. Dit heeft grote voordelen voor je gezondheid. Een waterbed past zich aan op de lichaamsvorm van de slaper en hierdoor wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund. Op een traditionele matras moet jouw lichaam zich namelijk aanpassen aan de matras, een wereld van verschil dus. Waterbedslapers die van een waterbed naar een traditionele matras gegaan zijn, bevestigen dit en switchen terug naar een waterbed.

 

Een waterbed geeft je elke avond een aangenaam gevoel zodat jij beter kan slapen

We zeggen gedag tegen de koude voeten in de herfst en winter en hallo tegen een waterbed van Waterdroom! Als je het koud hebt in de winter dan is een verwarmd waterbed een aangename oplossing. Het verwarmde waterbed, minimaal 26℃, ideaal 28℃, zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en je hart minder hard hoeft te werken, waardoor je dieper en beter kunt slapen. Dit is niet alleen een fijn effect van een waterbed, maar verbetert ook uw gezondheid. 

 

Een waterbed is een geschikt bed voor mensen met reuma en artritis en biedt een betere nachtrust

Een waterbed helpt bij reuma en artritis. Veel mensen met reuma en artritis zullen het herkennen, de nare pijn in de ochtend waardoor zij nauwelijks nog uit bed komen. Het is voor mensen met reuma en artritis erg belangrijk dat zij een goede nachtrust hebben. Een waterbed is hiervoor DE oplossing. Een waterbed werkt drukverlagend en verwarmt zodat de spieren kunnen ontspannen en herstellen, waardoor je beter kunt slapen en je je meteen een stuk gezonder gaat voelen.

 

Een waterbed beschermt je tegen allergieën en astma zodat jij beter kan slapen

Voor mensen met een allergie of astma is het waterbed zeer sterk aan te bevelen. Een waterbed is 100% hygiënisch, met afneembare hoezen en sommigen zelfs te reinigen op 95℃. Bij een waterbed is er geen sprake van huisstofmijt. Het is voor huisstofmijten onmogelijk zich te nestelen in de matras van het waterbed door de gesloten opbouw hiervan. Dat is niet alleen beter voor je gezondheid, maar ook een stuk hygiënischer. 

 

Door een waterbed val je sneller in slaap

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je sneller in slaap valt op een waterbed en ook in een diepe slaap verkeert. Daarnaast word je op een waterbed ook nog eens minder vaak wakker gedurende de nacht. Je wordt iedere dag uitgerust wakker op een waterbed. Een betere nachtrust vermindert stress en neemt voordelen mee voor uw gezondheid zoals minder ziek zijn. 

Maak vandaag nog een afspraak en ga voor een goede nachtrust!

 

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×