Bent u op zoek naar een oplossing voor uw rugklachten en wilt u ontspannen slapen door uw lichaam en spieren te laten ontspannen? Overweeg dan eens een Zensleep waterbed. Een waterbed biedt niet alleen de ultieme ontspanning voor uw spieren, maar ook een betere ondersteuning voor uw rug. De perfecte oplossing hiervoor zijn Waterdroom’s Zensleep waterbedden. Deze waterbedden zorgen ervoor dat u drukvrij kunt slapen en volledig ontspannen wakker wordt. Door uw lichaam te laten ontspannen op een waterbed laat u dus niet alleen uw spieren ontspannen maar voorkomt of vermindert u ook rugklachten. 

 

Zensleep waterbed

De watermatras met Zenschuim is speciaal ontworpen om te zorgen voor stabilisatie van uw wervelkolom en spieren, waardoor uw spieren optimaal kunnen ontspannen. Het schuim in het Zensleep waterbed matras bestaat uit twee lagen, waarbij het onderste gedeelte vast is en het bovenste gedeelte in vingervorm is uitgesneden. Hierdoor past het waterbed matras zich perfect aan aan jouw lichaamsvormen en biedt het vaste schuim gedeelte de nodige tegendruk voor een optimale ondersteuning van jouw lichaam. Deze drukvrije Zensleep waterbed matras zorgt dus voor een maximale ontspanning van de spieren tijdens het slapen. 

 

Ontspannen spieren

Door te slapen op ons Zensleep waterbed, draagt het water uw gewicht, waardoor u lijkt te ontsnappen aan de zwaartekracht. Het soepele vinyl van onze Zensleep waterbedden neemt de juiste vorm aan van hoofd, schouders, knie en teen, en zorgt ervoor dat uw lichaam in de juiste positie ligt. Dit vermindert pijn in de onderrug en zorgt voor een betere bloedsomloop, waardoor uw spieren optimaal ontspannen. Het ‘s nachts laten ontspannen van uw spieren brengt ‘s ochtends weer voordelen met zich mee. 

 

Warmte elementen 

Met het geïntegreerde verwarmingselement kunt u de watertemperatuur instellen vanaf 26°C voor het beste resultaat. De warmte zorgt voor een goede bloedsdoorloop en ontspanning van uw spieren, waardoor u uitgerust wakker wordt. Bovendien verbruikt uw lichaam geen energie om uw bed en dekens op te warmen. Uw ademhaling en uw hartslag blijven lager en uw energiepeil hoger.

 

Een waterbed biedt dus voordelen voor rugklachten, spierontspanning en is drukvrij over uw gehele lichaam. Met ons waterbed van Zensleep zal u zeker het verschil voelen van een goede nachtrust en ontspanning van uw lichaam. Wilt u meer weten over de voordelen van een Zensleep waterbed en hoe het kan bijdragen aan het verminderen van rugklachten? Houd dan zeker onze blog in de gaten en ontdek hoe een waterbed jou kan helpen om volledig uitgerust wakker te worden.

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×