Waterbed Laurine

Waterbed Laurine is een softside waterbed met rechte bumpers en recht gesneden matrassen. Waterbed Laurine heeft een bodemplaat van 10cm en rechte vormvaste bumpers van 12 cm waardoor het opmaken van het waterbed vergelijkbaar is met een gewoon bed. Bodemplaat is in multiplex, geïsoleerd en in het wit of zwart bekleed. Bij Uno uitvoering is er 1 Carbon Classic verwarmingselement voorzien en bij Dual 2 verwarmingselementen. Sokkel is 27cm, wit of zwart. Vanaf 160cm breedte is er steeds een deelbare en wasbare hoes voorzien. Veiligheidsvoering, thermodivider bij Duo, servicepakket, levering, plaatsing en 10 jaar garantie is steeds inbegrepen.

Waterbed softside Laurine in de afmetingen 180×200/210/220, dit zijn de minimale afmetingen om een comfortabel waterbed te hebben. Ook andere afmetingen zijn verkrijgbaar. Prijzen vanaf:

Vraag een offerte aan

Fiber P4 Uno matras met lendenondersteuning (ééndelig)

€3000

Fiber P4 Dual matras met lendenondersteuning (tweedelig)

€3440

Zen sleep 16/20 Uno matras (ééndelig)

€3860

Zen sleep 16/20 Dual matras (tweedelig)

€3935

Bij aankoop van een waterbed mag u de ambassadeurbon van €100 in mindering brengen van bovenstaande prijzen en mag u gratis voor €250 accessoires of bedtextiel kiezen.

Accessoires & maatwerk

Nadat je waterbed Kaat, Laurine of Amélie gekozen hebt, met voor jou de ideale matras, kun je je gekozen bed met allerlei accessoires verder aankleden.

Door de ruime keuze aan stoffen en modellen van hoofdborden kun je je bed personaliseren en volledig aanpassen aan de stijl van je woning of slaapkamer: ingebouwde stopcontacten, opbouwverlichting of ingebouwde verlichting. Je kan je bed uitrusten met ledverlichting met bewegingsmelder zodat je ’s nachts bij het uitstappen van je bed, licht hebt op de vloer, zonder dat je partner wakker wordt.

Door de vibromassage met 8 motoren te kiezen kun je je bloeddoorstroming verhogen waardoor je volledig ontspant.

Wie kijkt er niet graag TV in bed? Met de mediacase verdwijnt en verschijnt je TV uit een koffer die vooraan je bed staat. Deze kan verder uitgerust worden met Apple TV 4K of een andere streaming dienst. In nachttafel Kwadrant kan een muzieksysteem ingebouwd worden dat via bluetooth bediend kan worden. Draadloos opladen van je GSM of via een pop-up behoort ook tot de mogelijkheden. Een kluis ingebouwd onder het bed?

Noem en bedenk het maar, heb je zelf een eigen creatie of idee, samen bekijken we je vragen en stellen we een oplossing voor. Maatwerk op zijn best! Zie foto’s.

Reglement ambassadeursbon

Na levering en betaling van het waterbed heeft elke klant recht op Waterdroom ambassadeurbonnen, hij/zij wordt dan een tevreden Waterdroom ambassadeur en kan de Waterdroom ambassadeurbonnen uitdelen aan familie, vrienden, collega’s etc.

Elke ambassadeurbon bestaat uit twee delen, één deel ambassadeur en één deel ontvanger. Elk deel heeft een waarde van 100€.

De ontvanger kan de Waterdroom ambassadeurbon uitsluitend gebruiken voor de aankoop van een waterbed, per adres is er slechts één geldige ontvanger en één ambassadeurbon ter waarde van 100€. Na levering en betaling van het waterbed wordt de ontvanger ook een Waterdroom ambassadeur.

De Waterdroom ambassadeur kan de ambassadeurbonnen gebruiken voor de aankoop van een waterbed, accessoires voor het waterbed, dekbed, hoofdkussens of bedtextiel.

De Waterdroom ambassadeurbonnen kunnen in onderling overleg met Waterdroom bv, overgedragen worden aan derden.

De Waterdroom ambassadeurbon wordt pas actief voor de ambassadeur, als het bed van de ontvanger geleverd en betaald is.

Klaar om dit waterbed te ontdekken?

Laat je adviseren en vind een waterbed op maat.

  • Geen tijdverlies
  • Persoonlijk advies
  • Privacy bij het testen van bedden en matrassen