Waterbed Amélie

Waterbed Amélie is het waterbed van de nieuwe generatie . Het biedt voor elk individu een onvergelijkbaar ligcomfort gecombineerd met een prachtig design. Waterbed Amélie kan gekozen worden met een onderbox van 32 cm of 24cm hoogte waardoor je een andere in- en uitstaphoogte creëert. In deze onderbox kunnen laden ingebouwd worden of men kan als optie kiezen voor een afneembare stof. Er is keuze uit verschillende pootjes.

Waterbed Amélie heeft waterbedmatrassen met BAYER kwaliteitslogo en zijn recht gesneden. De box kan 2-delig of 4-delig zijn, met 4 houten poten en een zwarte sokkel. Rechte vormvaste bumpers uit 2 densiteiten voor extra comfort. Digitale Carbon verwarmingselementen, deelbare en wasbare hoes, veiligheidsvoering, thermodivider bij DUAL matrassen, servicepakket, levering, plaatsing en 10 jaar garantie

Waterbed softside Amélie in de afmetingen 180×200/210/220, dit zijn de minimale afmetingen om een comfortabel waterbed te hebben. Ook andere afmetingen zijn verkrijgbaar. Prijzen vanaf:

Vraag een offerte aan

Fiber P5 Uno matras met lendenondersteuning (ééndelig)

€3890

Fiber P5 Dual matras met lendenondersteuning (tweedelig)

€4270

Zen Sleep 16/20 Uno matras (ééndelig)

€4600

Zen sleep 16/20 Dual matras (tweedelig)

€4680

Bij aankoop van een waterbed mag u de ambassadeurbon van €100 in mindering brengen van bovenstaande prijzen en mag u gratis voor €250 accessoires of bedtextiel kiezen.

Accessoires & maatwerk

Nadat je waterbed Kaat, Laurine of Amélie gekozen hebt, met voor jou de ideale matras, kun je je gekozen bed met allerlei accessoires verder aankleden.

Door de ruime keuze aan stoffen en modellen van hoofdborden kun je je bed personaliseren en volledig aanpassen aan de stijl van je woning of slaapkamer: ingebouwde stopcontacten, opbouwverlichting of ingebouwde verlichting. Je kan je bed uitrusten met ledverlichting met bewegingsmelder zodat je ’s nachts bij het uitstappen van je bed, licht hebt op de vloer, zonder dat je partner wakker wordt.

Door de vibromassage met 8 motoren te kiezen kun je je bloeddoorstroming verhogen waardoor je volledig ontspant.

Wie kijkt er niet graag TV in bed? Met de mediacase verdwijnt en verschijnt je TV uit een koffer die vooraan je bed staat. Deze kan verder uitgerust worden met Apple TV 4K of een andere streaming dienst. In nachttafel Kwadrant kan een muzieksysteem ingebouwd worden dat via bluetooth bediend kan worden. Draadloos opladen van je GSM of via een pop-up behoort ook tot de mogelijkheden. Een kluis ingebouwd onder het bed?

Noem en bedenk het maar, heb je zelf een eigen creatie of idee, samen bekijken we je vragen en stellen we een oplossing voor. Maatwerk op zijn best! Zie foto’s.

Reglement ambassadeursbon

Na levering en betaling van het waterbed heeft elke klant recht op Waterdroom ambassadeurbonnen, hij/zij wordt dan een tevreden Waterdroom ambassadeur en kan de Waterdroom ambassadeurbonnen uitdelen aan familie, vrienden, collega’s etc.

Elke ambassadeurbon bestaat uit twee delen, één deel ambassadeur en één deel ontvanger. Elk deel heeft een waarde van 100€.

De ontvanger kan de Waterdroom ambassadeurbon uitsluitend gebruiken voor de aankoop van een waterbed, per adres is er slechts één geldige ontvanger en één ambassadeurbon ter waarde van 100€. Na levering en betaling van het waterbed wordt de ontvanger ook een Waterdroom ambassadeur.

De Waterdroom ambassadeur kan de ambassadeurbonnen gebruiken voor de aankoop van een waterbed, accessoires voor het waterbed, dekbed, hoofdkussens of bedtextiel.

De Waterdroom ambassadeurbonnen kunnen in onderling overleg met Waterdroom bv, overgedragen worden aan derden.

De Waterdroom ambassadeurbon wordt pas actief voor de ambassadeur, als het bed van de ontvanger geleverd en betaald is.

Klaar om dit waterbed te ontdekken?

Laat je adviseren en vind een waterbed op maat.

  • Geen tijdverlies
  • Persoonlijk advies
  • Privacy bij het testen van bedden en matrassen