Waterbed Kaat

 • Volledige ondersteuning van het lichaam zonder drukpunten
 • Ontspannen spieren dankzij de warmteregeling
 • Helpt bij artritis- en reuma en kalmeert rugklachten
 • Beschermt tegen allergie en astma
 • Sneller inslapen en een diepere slaap, wetenschappelijk bewezen.
 • Zeer lange levensduur.

Vanaf €2400

Prijs exclusief hoofdbord en sierkussens
Ontdek waterbed Kaat

Waterbed Laurine

 • Volledige ondersteuning van het lichaam zonder drukpunten
 • Ontspannen spieren dankzij de warmteregeling
 • Helpt bij artritis- en reuma en kalmeert rugklachten
 • Beschermt tegen allergie en astma
 • Sneller inslapen en een diepere slaap, wetenschappelijk bewezen.
 • Zeer lange levensduur.

Vanaf €3000

Prijs exclusief hoofdbord en sierkussens
Ontdek waterbed Laurine

Waterbed Amélie

 • Volledige ondersteuning van het lichaam zonder drukpunten
 • Ontspannen spieren dankzij de warmteregeling
 • Helpt bij artritis- en reuma en kalmeert rugklachten
 • Beschermt tegen allergie en astma
 • Sneller inslapen en een diepere slaap, wetenschappelijk bewezen.
 • Zeer lange levensduur.

Vanaf €3890

Prijs exclusief hoofdbord, sierkussens en nachttafels
Ontdek waterbed Amélie

Deze klanten zagen hun slapeloze nachten verdwijnen dankzij Waterdroom

Stefan

Super mooie winkel met een hartelijke ontvangst, professionele uitleg en waanzinnig mooie bedden. Dank u voor elke nacht deze wellness oase te mogen ervaren. Top, ik ben uw grootste fan.

Jolien

Slaapt jouw kindje ook zo onrustig ’s nachts? Heeft jouw kindje ook vaak een moeilijke ochtend? Wij hebben het ook allemaal doorstaan. Opvallend dat ze wél heerlijke nachten had en goedgezind was na een nachtje in ons waterbed. Na maanden ons bed te delen, slaapt onze kleine meid vanaf heden in haar eigen waterbed. Bedankt Waterdroom.

Vera

Wat een wereld van verschil. Slapen in een waterbed….Na jaren opstaan met een gevoel van nooit uitgeslapen te zijn… nu veel diepere slaap en direct terug inslapen als je een keer wakker wordt. Ook de installatie en service waren top!

Maaike

Fantastische service en heel klantgericht! Er wordt samen naar een oplossing gezocht voor het optimale slaapcomfort. Betere service kan je niet vinden. Bedankt voor je geduld, Marc!

Luc

Na een lange zoektocht naar een goed bed voor onze rug, zijn we terecht gekomen bij Waterdroom. Deze mensen weten tenminste waarover ze spreken. Bij concurrerende bedrijven kregen we vaak onjuiste informatie of totaal geen. En het stopt niet met de verkoop, want ook de naservice is top. Niets is hen teveel. Een echte aanrader !

Slaap comfortabel met onze waterbedden

Stoffen en modellen volledig in de stijl van je woning of slaapkamer
Ingebouwde stopcontacten

Opbouwverlichting
Ingebouwde verlichting

Mediacase: ingebouwde TV die naar boven schuift

Ingebouwd muzieksysteem dat via bluetooth bediend kan worden.
Draadloos opladen van je GSM.
Een kluis ingebouwd onder het bed.

Vibro massage: kies uit 8 motoren

Heb je last van spataderen, onrustige benen of pijnlijke lichaamsdelen? Dan is het belangrijk om in beweging te blijven waardoor de bloedcirculatie verbeterd wordt. Vibro massage helpt je lichaam in beweging te blijven, zonder inspanning. Zo wordt je bloedsomloop verbeterd en je spieren verstevigd. Je energieniveau blijft op peil, en dat terwijl je slaapt.

Laden onder het bed

Er is de mogelijkheid om 4 laden toe te voegen onder het waterbed zodat deze ruimte optimaal benut wordt.

En nog zoveel meer

Noem en bedenk het maar. Heb je zelf een eigen creatie of idee? Samen bekijken we je vragen en stellen we een oplossing voor.

100% kwaliteit

Door onze ruime ervaring in de beddensector van meer dan 20 jaar werken we enkel met de beste materialen en op maat. Alleen zo ben je 100% zeker van een degelijk waterbed waar je jarenlang plezier aan hebt.

Garantie zonder zorgen

Je krijgt bij ons 10 jaar garantie. Zo zeker zijn we van onze kwaliteit en ben jij zeker van een goede aankoop. We hebben klanten die al meer dan 19 jaar op hun waterbed slapen!

Persoonlijke service én after service

We willen dat je beter slaapt. Met meer dan 20 jaar expertise zoeken we jouw pijnpunten en vinden we een bed op maat. Dat komen we persoonlijk bij je leveren. Daar kan je op rekenen.

Onze promoties

Gratis 250€ accessoires of bedtextiel bij aankoop van een waterbed + ambassadeurbon van 100€.

Vraag een offerte aan

1. Waarom op een waterbed slapen?

Op een waterbed slapen geeft volledige ondersteuning van het lichaam zonder drukpunten. De warmte van het water geeft je spieren ontspanning. Het waterbed is het meest hygiënische slaapoppervlak. Je kan het volledig reinigen en dat jarenlang, want het waterbed heeft een zeer lange levensduur. Om je een idee te geven: Wij hebben klanten die er al meer dan 20 jaar op slapen.

2. Hoeveel weegt een waterbed en kan ik het overal plaatsen?

30 jaar lang waterbedden plaatsen: het brengt je overal. Dus ja, het waterbed kan overal geplaatst worden. Het gewicht wordt verdeeld over een groot oppervlak zodat er geen risico is. Ga je met 3 personen op een m2 staan, is dit een zwaardere belasting dan er een waterbed op te plaatsen.

3. Hoeveel kost de verwarming van een waterbed?

Dit is één van de meest gestelde vragen! Je mag op een verbruik rekenen tussen de €35 en €40 per jaar afhankelijk van de ingestelde temperatuur en het verluchten van het bed.

In het verleden merkten we soms dat de klanten hun bed ’s morgens niet voldoende verluchtten om elektriciteit te besparen, maar dat zorgt net voor risico op schimmelvorming. De extra kost van een nieuwe hoes is dan jammer genoeg niet uit te sluiten. Durf dus zeker te verluchten. Het verlucht ook de kost van het waterbed.

4. Als mijn waterbed lek is, krijg ik dan water in mijn kamer?

Neen, absoluut onmogelijk. De kans op een lekkage is zeer miniem bij het voorgeschreven onderhoud. Mocht er toch een lekkage zijn, wordt het water opgevangen door de veiligheidshoes die in elk waterbed verwerkt zit.

5. Hoe onderhoud ik mijn bed?

Het is aan te raden om je matras te behandelen met een conditioner, halfjaarlijks met 125ml of jaarlijks met 250ml ,deze conditioner beschermt de binnenkant van de matras en voorkomt luchtvorming.

Elke 3 maanden gebruik je een vinylreiniger om je matras te reinigen, te beschermen en de weekmakers te activeren zodat de vinyl soepel blijft.

6. Kan men een waterbed inbouwen in een bestaand bedkader?

Goed idee! We komen ter plaatse de maten opnemen en maken je waterbed op maat. Enige voorwaarde: het bedkader moet minimaal 180×200 meten.

7. Hoe lang gaat een waterbed mee?

We hebben klanten die al meer dan 20 jaar slapen op hun waterbed. Onder jouw goede zorgen: goed onderhoud en respect voor kwalitatieve materialen, gaat een waterbed langer mee dan een traditioneel bed.

Water verslijt niet, in tegenstelling tot andere materialen die in een traditionele matras gebruikt worden.

8. Zijn er medische voordelen aan een waterbed ?

En of! Om je een idee te geven: Het waterbed wordt zelfs in de medische sector gebruikt. Het voorkomt doorligwonden en helpt  bij de behandeling van zware brandwonden. Verklaring: De patiënt op een waterbed is schijnbaar gewichtloos.

De zachte, gelijkmatige ondersteuning legt je lichaam geen druk op. Het is aangewezen voor artritis- en reumalijders en kalmeert rugklachten. Ideaal voor toekomstige mama’s die het gewicht van een kindje met zich meedragen. De bedden zijn een grote hulp bij zwangere vrouwen en worden uitgebreid ingezet bij de verzorging van premature baby’s.

Hygiëne is het stokpaardje van de watermatras. In de gesloten matras kunnen er zich geen stofjes of bacteriën nestelen.

Daarom vindt de schone matras ook haar plek bij personen met allergieën en astma’s. Eigenlijk biedt het waterbed een veilige haven voor iedere gebruiker.

Op een waterbed slaap je sneller in en geniet je van een diepere slaap. Dat is bewezen. Een goed ononderbroken nachtrust wordt nog steeds als een van de beste medicijnen beschouwd!

De ondersteuning, het comfort en de warmte dragen alle bij tot een betere gezondheid en een meer ontspannen houding.

9. Moet ik niet op een hard bed slapen ?

Je zou het niet zeggen maar je kan niet harder slapen dan op een waterbed. Probeer maar eens water samen te drukken. Omdat je geen drukpunten meer hebt en je hele lichaam volledig ondersteund is, heb je het gevoel dat je zacht slaapt, maar je slaapt hard.

10. Zal ik mijn partner niet wakker maken wanneer ik in bed stap ?

Enkel als je letterlijk in bed duikt. De ZEN-schuim in het waterbed stabiliseert en onderdrukt je bewegingen. Zulke bewegingen worden algemeen niet als storend ervaren.

Nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op omtrent onze waterbedden.