Slapen is essentieel

1/3 van ons leven brengen we door in ons bed. Bij de huidige levensverwachting van 81.5 is dat bijna 27 jaar! Vraagt dit niet om even bij stil te staan?

Kunt u één voorwerp opnoemen in uw leven dat u zoveel gebruikt én zoveel impact heeft op uw levenskwaliteit? Wij veronderstellen van niet.

Met ruim 20 jaar ervaring in de bedden branche kunnen wij met 100% garantie zeggen dat een waterbed het beste slaapsysteem is op de markt. Het waterbed beantwoordt uw nood aan slaap en verhelpt uw pijntjes en kwaaltjes al na een enkele nachtrust.

Bekijk onze waterbedden

Niet zomaar een waterbed, maar een (Water)droom

Door de jaren heen heeft het waterbed bewezen het meest drukvrije comfort te bieden onder de slaapsystemen. De traditionele slaapsystemen proberen het comfort te benaderen van het waterbed, zonder het verhoopte succes. Bij het waterbed wordt uw ruggengraat volledig ondersteund waardoor uw tussenwervelschijven vrij komen te liggen, zo  kunnen deze terug vocht opnemen en de volgende dag terug hun functie van schokbreker opnemen. Bij langdurige verkeerde belasting en slechte slaaphouding kan dit resulteren in een hernia.

Bij het Waterdroom waterbed zijn we erin geslaagd de voordelen van slapen op water te combineren met een gepersonaliseerd duurzaam stabilisatiesysteem. Het waterdroom waterbed wordt gevuld met een speciaal ontwikkelde watervaste en uiterst opencellige schuim. Dit schuim heeft na 10 jaar gebruik slechts 4% van zijn volume verloren. Een opmerkelijk verschil met de gebruikelijke fiberlagen.

Gepersonaliseerd, dat is dus op maat gemaakt?

Klopt! Ieder menselijk lichaam heeft zijn eigen specifieke vorm. Met de gepersonaliseerde comforttest meten we uw lichaam op. Aan de hand van deze fysiologische gegevens produceren we een op maat gesneden matras voor u. Dit kan met een aangepaste schouder en/of bekkenzone: aan u de keuze!

Kiest u voor het Waterdroom waterbed, zeg dan vaarwel tegen slapende armen, een pijnlijk nek of schouders! Uw bloedvaten worden niet langer afgekneld. Ook voor zwangere vrouwen is het Waterdroom bed zeer aangenaam. Het waterbed neemt steeds opnieuw de juiste vormen aan, waardoor u als zwangere vrouw geen druk voelt. Uw kindje en u slapen in alle comfort.

Uw gezondheid verbeteren met een waterbed

Hygiëne: Stop allergieën

Hoeveel huismijten zitten er in uw huidige matras?

U zweet elke nacht en trekt zo (ongewild) de spinachtige diertjes aan. Concreet verliest u per nacht tot ½ liter vocht. Reken daar meerdere mg aan: huidschilfers, zouten en haren. Een feestmaal voor de huisstofmijt, een gevaar voor u.

De allergenen van de huisstofmijt worden als de meest gevaarlijke allergieverwekkers bestempeld.

Daarom worden watermatrassen standaard voorzien met een deelbare en wasbare hoes. De uitwasbare hoes laat haast geen zweet, lichaamszouten, huidschilfers of haarresten indringen. Veeg met een vochtige doek eenvoudig eventuele vuiltjes weg. Een capliner, als optie, maakt het reinigen nog eenvoudiger.

De vinyl van de Waterdroom waterbedden is niet alleen phalatvrij maar draagt de stempel van BAYER. De vinyl kwaliteit wordt ook gebruikt voor medische toepassingen waardoor er geen schadelijke stoffen uit de vinyl vrijkomen. Dit geeft nogmaals aan hoe hoog de kwaliteitsstandaard is van Waterdroom waterbedden.

Kent u het frisse gevoel van nieuwe lakens op het bed?

Dat is het propere, frisse gevoel dat u krijgt bij het slapen op een waterbed: Elke nacht opnieuw!

jaar garantie

U slaapt maar liefst 10 jaar lang zorgeloos in een waterbed. En wees maar zeker: Ook daarna geniet u er volop van.

procent allergievrij

Onze watermatrassen zijn standaard voorzien met een deelbare en wasbare hoes. Deze laat haast geen zweet, lichaamszouten, huidschilfers of haarresten indringen.

Een waterbed op maat gemaakt.

Laat u adviseren en vind een waterbed op maat.

Aangename temperatuur, zomer en winter

Veel mensen weten niet dat een waterbed verwarmd wordt, maar weet u dan wel wat de voordelen van een verwarmd bed voor uw gezondheid zijn?

De verwarming van het waterbed geeft het waterbed een aangename temperatuur waardoor het lichaam en vooral de spieren zich kunnen ontspannen. Het lichaam moet minder inspanningen doen om u ’s nachts te verwarmen, waardoor u dieper slaapt en beter uitgerust bent ’s morgens.

Van nature hebben we een huidtemperatuur van 28° Celsius. Door middel van de bijgeleverde thermostaat kan u de temperatuur van uw bed boven of onder de 28° stellen. U stelt het bed in op heerlijk verfrissend of knus verwarmend. Zo vermijdt u discussies tussen u en uw partner over een te warm of te koud bed. De temperatuur van beiden slaapkanten is apart te regelen en past bij ieders natuurlijke thermostaat.

Denkt u wat wij denken? Er zijn alleen maar voordelen om op een waterbed te slapen!

Wat als ons lichaam verandert?

De aanschaf van een bed is voor meerdere jaren en gebeurt meestal in een “nu” moment. Wat als we zwaarder of lichter worden? En wat als ons comfortgevoel verandert?

Bij de traditionele bedden kiest u het bedsysteem, in een “nu” moment, ofwel in zij- of ruglig. Deze traditionele systemen passen zich minimaal aan als u van lighouding verandert, maar een waterbed doet dit automatisch!

Bij een waterbed is de waterhoeveelheid aanpasbaar: vermagert men, kan men water toevoegen, verdikt men, kan men water wegnemen. Harder of zachter slapen? U kiest!

Het unieke concept waarbij de inhoud van de matras perfect op uw lichaamsgewicht wordt afgesteld, geeft u het gevoel te zweven. U lijkt wel op vakantie te zijn in eigen bed!

Vraag uw opties na

Is een waterbed duur?

Een waterbed is niet echt een aankoop. Het is meer een investering.

Een goed slaapsysteem is een verstandige investering. U investeert namelijk in 1/3 van uw dag voor minimaal 10 jaar lang. Dan is een goed bed toch erg belangrijk!

Opmerkelijk voordeliger dan een traditioneel syteem.

Waterbedden zijn de laatste jaren enorm geëvolueerd: zowel naar vormgeving als comfort. Om de voordelen van een waterbed te benaderen in een traditioneel slaapsysteem, ligt het prijskaartje merkelijk hoger dan bij een waterbed.

De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding apprecieert u zeker. Bij een minimale levensduur van 10 jaar, slaapt u voor 1€/dag op een Waterdroom waterbed. Inclusief aankoop, onderhoud en verbruik!

1€/dag voor 8 uur gezonde slaaprust, wie of wat doet beter?

Waterbed kwaliteit en garantie

Het omhulsel van de watermatras bestaat uit een vinylfolie , die tot de beste op de markt behoort. Door een jarenlange samenwerking met de firma Bayer worden de nieuwste technieken en de beste materialen gebruikt. Alle waterbedden worden geproduceerd uit phalatvrije vinyl.

Het Mesamoll II preparaat, een unieke weekmaker van Lanxess, wordt in de hoogst mogelijke concentratie toegepast in de gebruikte vinyl. Het vinyl kan niet verharden of breken.

Dezelfde vinyl wordt gebruikt voor fopspenen en heeft zijn toepassingen in de medische sector.

Doorgedreven testen hebben bewezen dat het de levensduur van een waterbed aanzienlijk verlengt bij normaal gebruik en onderhoud. Daar doen we nog eens een garantie van 10 jaar bovenop!

Kies voor kwaliteit in uw bed

Wat zijn de voordelen van Zen schuim in de waterdroom waterbedden?

We gebruiken bij Waterdroom geen bekende fiberlagen, maar een speciaal ontwikkelde open celschuim. Het celschuim is volledig lucht- en waterdoorlaatbaar en wordt om die reden toegepast in outdoor meubilair voor jacht- en golfclubs, ziekenhuizen, ….

Het materiaal is OEKO-TEX gecertificeerd en biedt een beduidend langere levensduur dan de traditionele fibermatten. Uitgebreide testen (Nen en Iso Test nummer1856) vertoonden slechts een minimale vormverandering van zo’n 4%. Dit betekent dat de dikte van de schuimstof zeer weinig in de hoogte verliest. Een enorme technische en revolutionaire vooruitgang.

Vanwege de open celstructuur vloeit het water er volledig doorheen zonder te verzwaren of te vervormen. Bovendien kan het matras bij een verhuis of slaapkamerrenovatie perfect vacuüm getrokken worden.

De schuimkernen worden op maat aangepast aan de matras en uw individuele slaapnoden.

De speciale opbouw van de schuimkern garandeert een perfecte progressieve ondersteuning voor uw rug: door het uitgesneden pyramide systeem aan de bovenkant wordt uw lichaam door honderden mini torens perfect ondersteund. De vaste onderzijde van de blok zorgt op zijn beurt dat uw lichaam niet kan inzakken.

Kortom “waterdroom” waterbedden slagen erin de voordelen van slapen op water (temperatuurregeling, hygiëne, drukverlaging, …) te combineren met een gepersonaliseerd stabilisatiesysteem. De schuimkern kan enerzijds voorzien worden van een schouderzone om de druk op uw schouders extra te ontlasten. Anderzijds van een lendensteun om uw ruggengraat optimaal en drukvrij te ondersteunen.

Met behulp van de Comfort Test worden uw noden opgemeten en krijgt u een gepersonaliseerd “waterdroom” waterbed.

Geen overbodige luxe. Uw rug heeft recht op deze welverdiende sensatie! Een betere nachtrust is een verademing voor lichaam en geest.

Interesse in een zen schuim waterbed?

Wilt u ook uw waterbed op maat?

Laat u adviseren en vindt een waterbed op maat.