Bekijk ons aanbod dekbedden

Samen met u stellen we het
perfecte waterbed samen!

Kies uw perfecte dekbed uit

Dekbedden

Op zoek naar het perfecte dekbed voor uw waterbed? Kijk dan niet verder dan Waterdroom!

Wij weten dat waterbedden een speciale aanpak vereisen als het gaat om het kiezen van een dekbed, en daarom bieden wij een selectie van hoogwaardige, natuurlijke dekbedden die perfect geschikt zijn voor u.

Onze dekbedden zijn ontworpen om precies de juiste hoeveelheid warmte en isolatie te bieden. Of u nu de voorkeur geeft aan het luxueuze gevoel van een met dons gevuld dekbed, of aan de zachte, ademende eigenschappen van Tencel en Afrikaans katoen, bij ons bent u aan het juiste adres.

 Het beste van alles is dat we een extra service aanbieden om onze waterbedklanten te helpen het meeste uit hun donsdekbed te halen. Blijkt hun dekbed te warm of te koud, zorgen wij ervoor dat het op onze kosten wordt aangepast door dons eruit te halen of erbij te steken. 

Onze donzen dekbedden kunnen om de 5 jaar gereinigd worden om ervoor te zorgen dat ze in topconditie blijven en u er nog tientallen jaren van kan genieten. 

Dus waarom wachten? Ervaar het ultieme slaapcomfort met een natuurlijk dekbed van Waterdroom. Kies voor een betere nachtrust!

Voordelen van Tencel Afrikaans katoen

  • Tijk bestaande uit 100% handgeplukt katoen
  • Tencel vulling: 100% natuurlijk van hernieuwbare bronnen
  • Uitstekend vochtbeheer, zeer absorberend
  • Anti-allergisch
  • Wasbaar tot 60°C met fijnwasmiddel, droogtrommelbestendig
  • Voelt zeer licht en aangenaam
×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×