Bedtextiel, hoofdkussens, donsdekens

We bieden je het beste van de markt om jouw slaapcomfort te optimaliseren. Kwaliteit/prijs verhouding zijn hierbij belangrijke pijlers.

Maar er is meer: Als we een bed opmaken, mogen we niet de bescherming van onze aankoop vergeten. Bij Waterdroom hebben we hier al aan gedacht. Zo verkopen we ook matras-, hoofdkussen-, en dekbedbeschermers met verschillende opties die elk een specifiek doelpubliek helpen.

Vraag een offerte aan

Bedtextiel

Voor de hoeslakens kiezen we voor de Duitse kwaliteit. Deze hoeslakens zijn kreukvrij, kleurvast en met een bijzondere lange levensduur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en hebben een perfecte pasvorm.

Hoofdkussen

Een hoofdkussen kiezen is voor velen onder ons een nachtmerrie. Ofwel is het te zacht ofwel te hard. Hoeveel liggen er al in de kast? Maar een goed hoofdkussen is van levensbelang om een goede nachtrust te bekomen. De meeste nek- en schouderklachten komen van een verkeerd hoofdkussen.

Men moet steeds trachten om de wervelkolom en nekwervels in 1 lijn te krijgen.

Daarom geven wij onze waterbed klanten een koffer mee met 4 geselecteerde hoofdkussens die men thuis na levering van het waterbed kan uittesten. Van service gesproken!

Donsdekbed

Het kiezen van een dekbed bij een waterbed vraagt extra aandacht. Vermits een waterbed verwarmt is en je een eigen lichaamstemperatuur hebt van 28° Celsius bestaat er al snel het risico dat men een verkeerd dekbed kiest. Op een waterbed heb je enkel een isoleer laag nodig. Afhankelijk van de aangeleverde info (snel warm? Verwarmde kamer? Slapen met open raam? Etc……) adviseer ik je een donsdekbed.

Een donsdekbed verhoogt uw slaapcomfort en vormt op een natuurlijke wijze een isolatielaag tussen jou en de kamertemperatuur, net zoals de dons dat vroeger deed bij de gans of eend. Als service bieden wij je de mogelijkheid aan om je donsdeken te reinigen, wat om de 5 jaar zou moeten gebeuren, zo kan u tientallen jaren genieten van uw donsdekbed.

Een dekbed geeft het meeste comfort. Het past zich het best aan je lichaamsvorm aan. Donsdekbedden of Tenceldekbedden: beiden hebben een apart doelpubliek, maar zijn van topkwaliteit.

Bij Waterdroom loop je nooit het risico dat je een verkeerd donsdekbed koopt, indien het te warm is halen we er dons uit en indien het te koud zou zijn steken we er dons bij. En dit op onze kosten!

Klaar om je waterbed aan te kleden?

Laat je adviseren en vind een waterbed op maat.