Bekijk ons aanbod hoofdkussens

Samen met u stellen we het
perfecte waterbed samen!

Test onze kussens in de toonzaal

Toronto
Gemaakt van zeer hoogwaardig visco-elastisch schuim (traagschuim) met een extreem open celstructuur.
Le Mans
Hoofdkussen Le Mans is gemaakt van 100% latex. Met het ergonomische ontwerp ondersteunt het kussen het lichaam voortdurend.
Monaco
Monaco biedt de juiste hoogte en stevigheid voor iedereen.
Monaco Exclusive
Door de donslaag aan de bovenzijde voelt het kussen zo zacht als dons en de latex geeft de juiste ondersteuning. Heerlijk!
Silverstone
Een synthetisch hoofdkussen.
Previous
Next

Hoofdkussens

Het kiezen van het juiste kussen kan voor velen van ons een nachtmerrie zijn. Bij Waterdroom werken wij samen met Cassenz als leverancier van onze hoofdkussens. We hebben het allemaal meegemaakt: de hele nacht liggen woelen en draaien omdat ons kussen te zacht of te hard is. Hoeveel kussens liggen er al niet te verstoffen in uw kast?

Maar wist u dat een goed kussen onmisbaar is voor een goede nachtrust? De meeste nek- en schouderklachten komen door het gebruik van het verkeerde kussen. Daarom is het belangrijk belangrijk om uw wervelkolom en nekwervels in één lijn te brengen voor maximaal comfort.

Een hoofdkussen van Cassenz bezorgt u de ideale nachtrust. 

Bij Waterdroom begrijpen we het belang van het vinden van het perfecte kussen. Voor onze waterbedklanten gaan wij daarom nog een stapje verder!

We leveren een speciale koffer gevuld met vier zorgvuldig geselecteerde kussens die u thuis kunt uitproberen na de levering van uw waterbed. Onze toewijding aan klantenservice betekent dat we u willen helpen de best mogelijke slaap te bereiken. Zeg vaarwel tegen onrustige nachten en hallo tegen zoete dromen met onze selectie van topkwaliteit kussens. 

×

Welkom op Waterdroom! Bel ons of stuur gerust een berichtje via Whatsapp.

×